Хотел "Monte Vedetta"

9,8
★★★★
Хотел

За хотела

Скътан под легендарните Сини камъни, хотел „Monte Vedetta” съчетава хармонично близостта на град Сливен със свежестта и зеленината на Стара планина. Чистият въздух и ароматът на разцъфналите градини са част от атмосферата на това приятно място за отдих, което предлага гледка към местността Карандила и комфорта на добрата градска комуникация.

Хотел „Monte Vedetta” посреща гости целогодишно в удобните и луксозно обзаведени стаи и апартаменти, в които ще се почувствате като у дома си. Средиземноморската кухня и модерният СПА център ще направят престоя ви в хотел „Monte Vedetta” незабравимо преживяване. Модерната конферентна зала на нашия хотел предлага първокласни условия, което я прави предпочитано място за провеждане на бизнес срещи, семинари и тренинги.

Ресторант

Ресторантът разполага с 50 места и предлага вкусна средиземноморска кухня, приготвена със свежи и качествени продукти, подбрани специално за храната на нашите гости.

Очаква ви разнообразие от ястия, които са здравословни, леки, с автентичен аромат и натурален вкус. От свежите салати, през ордьоврите и топлите ястия до десерта, храната ще ви пренесе под слънцето на Средиземноморието и ще очарова небцето ви с невероятна гурме наслада. Опитайте от разнообразието от вина – местно и чуждо производство, които ще допълнят кулинарното ви преживяване. А през топлите вечери се насладете на вечеря на открито, усещайки лекия полъх на планинския вятър и ароматите на близката планина.

Лоби бар

Лоби барът на бутиков хотел „Monte Vedetta” е уютно място за ободряващо сутрешно кафе, свеж следобеден коктейл или качествено вечерно питие.

Менюто предлага изискан избор от безалкохолни и алкохолни напитки, коктейли и топли напитки. Елегантната обстановка е подходяща както за отдих на гостите ни, така и за разговори с бизнес партньори или среща с приятели.

Релакс зона

Оставете грижите и напрежението, отдайте се на покоя и отмората в напълно новата Релакс зона на хотел „Monte Vedetta”. Погрижете се за тялото и духа си сред приятна обстановка, която ще ви накара да забравите за делничните проблеми. Това е един нов свят на хармония, аромати, релаксиращи процедури и спокойствие. Прочистете ума си, дайте комфорт и усещане за пълно отпускане на тялото си, насладете се на време лично за себе си.

Конферентна зала

Модерната конферентна зала на бутиков хотел „Monte Vedetta” разполага с капацитет от 50 места и е подходящ избор за провеждане на бизнес срещи, семинари, тренинги и други корпоративни събития. Залата е светла и комфортна, оборудвана с мултимедия и техника за интерактивно обучение и презентации. Намира се на първия етаж на хотела, в близост до лоби бара, идеално място за кафе пауза, индивидуални срещи и разговори. Екипът ни има готовност да подреди залата според Вашите изисквания за конкретното събитие, което ще се проведе в нея.

Галерия