Хотел "Национал Палас"

9,4
★★★★
Хотел

За хотела

Ансамбъл семейни хотели Национал Палас се намира в централната част на Сливен в архитектурно – възрожденския ансамбъл Добри Желязков, включващ две сгради от Национално значение – Къщата и първата фабрика на Добри Желязков – Фабрикаджията, Чакъровата къща II и 6 сгради ПК от местно значение. Хотелският комплекс се развива в една изключително сложна архитектурна среда. Обединени са дворните пространства на 4 имота – к. Добри Желязков, к. Чакърова III, к. Ангьозов.

Цялата композиция създава едно неповторимо разнообразие от открити и закрити пространства, смяна на погледите, динамика на околното пространство. Рецепцията е организирана като център на цялата композиция с панорамен изглед към главния вход С открит и подземен охраняем паркинг.

Ресторант

Ресторант “Национал” е елегантен и уютен. Разкошното офрмление на интериора създава неповторима атмосфера на тържественост. Вечерята в ресторант “Национал” може да се превърне в едно неповторимо преживяване. Със своите 110 седящи места, той е изключително подходящ за провеждане на сватбени тържества, другарски срещи и др.

Ресторант “Национал” предлага българска и европейска кухня, комбинирана с отбрана селекция от български и чуждестранни вина, и обслужване, с което се гордеем.

Сватбен салон “Галерия+”

Сватбен салон „Галерия” е с площ 640 кв. м., на която се разполагат 360 седящи места.

Обстановката е елегантна, масите са големи и кръгли, с красиви покривки и аранжировка. Столовете са с романтични калъфи.

Салона е с отлична климатизация, перфектно озвучаване и голяма видео стена.

Предлаганите сватбени менюта ще удовлетворят всеки изискан вкус

Лятна градина

Лятната градина на комплекс Национал е на площ 1 400 кв. м. Със своите 250 седящи места тя е изключително подходяща за организиране и провеждане на фирмени партита, коктейли, изнесени ритуали и сватбени тържества.

Конферентна зала

Хотел "Национал Палас" разполага с четири конферентни зали:

  • Зала "Графити" - Квадратура - 98 кв.м., амфитеатрална - 78 места
  • Зала "Галерия+" - Квадратура - 640 кв.м., 360 места
  • Зала "Прима" - Квадратура - 45 кв.м., 28 места
  • Зала "Максима" - Квадратура - 380 кв.м., 200 места