Хотел "Спорт Палас"

★★★★
Хотел

За хотела

Спокойна и стилна атмосфера ще Ви посрещне и придружава по време на целият Ви престой в Хотел СПОРТ ПАЛАС. Гледка към спортната база на хотела и Национален Парк Сините Камъни, чистия планински въздух, и отзивчивия персонал ще превърнат дори Вашето бизнес пътуване в почивка!

Ресторант

Хотелът разполага с основен ресторант 250 места и може да посрещне желанията Ви от уютна вечеря за двама до масово мероприятие, като вечеря за 250 човека.

Кухнята, която нашият Главен Готвач и неговият екип ще Ви предложат е световна и може да задоволи вкуса на всеки гост.

Спорт

Хотел "Спорт Палас" разполага с два външни басейна, единия от които е детски. На разположение са 150 шезлонга, душове, съблекални.

Летния бар предлага освежаващи алкохолни и безалкохолни напитки. Кухнята е от ресторанта. Басейнът е включен в цената на стаите, за гости настанени на цени - рецепция.

Басейн "Спорт Палас" е точното място за отмора в летните жеги и приятна почивка!

Бизнес център

КОНФЕРЕНТНИ ЗАЛИ- хотел СПОРТ ПАЛАС разполага с 4 конферентни зали наименувани на местни забележителностти и една заседателна:

  • видео зала „Халката” – 60 места
  • зала „Сините Камъни” - 180 места
  • зала „Карандила” - 130 места
  • зала „ Връх Българка” - 130 места
  • заседателната зала е оборудвана за провеждане на бизнес срещи до 25 човека човека. Това е една от най- подходящите зали за осъществяване на Вашият тийм билд

На Ваше разположение са средства за комуникация и бизнес оборудване.

Салон за красота

В хотел Спорт Палас можете да се възползвате от професионални фризьорски услуги в нашия Салон за красота. Работи се с професионални продукти на водещи фирми в козметичната индустрия.