Хотелски комплекс "Тома"

★★★
Хотел

За хотела

Хотел „Страноприемница ТОМА” се намира в централната градска част на град Сливен, сред тишината и спокойствието на архитектурен ансамбъл от възрожденски къщи.

Реставрирана и обновена, къщата-хотел е запазила своята автентичност в съчетание с всички удобства на нашето време. Тук имате възможността да се потопите в историята с уникалните дърворезби, които греят като слънца по таваните, вплитат се по вградените гардероби и долапи, полагат своя отпечатък по врати и прозорци, а накрая ни обгръщат блажено в леглото на нашите мечти. Тъканите килими, губери и възглавници създават уют и топлина, в предмети от стария български бит, оригинални алафранги и ярки стенописи допълват колорита на това тъй интересно място. Едно превъзходно място за отдих и релакс сред българската архитектура в старо-съвременен облик.

Къщата на хотела е построена през 1860г. и сега е паметник на културата от национално значение.

Хотелът предлага

Хотел „Страноприемница ТОМА” разполага с 11 двойни стаи, оборудвани с климатик, кабелна телевизия, телефон и самостоятелен санитарен възел. Предлагат се и някои допълнителни услуги, за да направят престоя Ви още по-комфортен: румсървис, пране и гладене, сейф на рецепцията, доктор на повикване, паркинг, поръчка на цветя, факс услуги, интернет услуги, електронна поща.

Ресторант

Ресторантът разполага с 130 места, безупречно обслужване и най-вкусните ястия, с които вече сме известни - съчетани в духа на българско-европейската кухня. Много подходящ е за семейни тържества. Всеки ден се предлага обедно меню и извършваме услугата разнос по домовете.

Механа

Механата има 30 места, предназначена е за частни партита и срещи, далеч от погледите на околните, насаме с вашите весели мигове!

В механата към хотела ще се насладите на музика на живо, изпълнявана от чудесен оркестър винаги готов да създаде добро настроение.